Poikkeavat aukioloajat
1.3. - 15.4. ja 15.10. - 30.11 | ark 8:00 - 18:00 | la 10:00 - 15:00 | su suljettu

Autohuolto Turun ja Kaarinan rajalla

Edullista ja nopeaa autohuoltoa merkistä riippumatta

Autoni Palvelu on Kaarinassa, Turun rajalla toimiva yritys, joka tarjoaa kaikki autohuollon palvelut. Teemme kaikki autonhuolto- sekä korjaustyöt merkistä ja iästä riippumatta. Kaikilla asentajillamme on monien vuosien kokemus. Liikkeemme sijaitsee Kaarinassa, aivan Turun rajalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

Vuosihuollot ja määräaikaishuollot

Vuosihuolto on käytetyille autoille tehtävä vuosittainen perushuolto. Huollon tarkoitus on pitää auto toimintakuntoisena jatkossakin. Auton vuosihuolto on suositeltavaa tehdä vähintään kerran vuodessa. Jos autoon kertyy paljon kilometrejä vuoden aikana, on suositeltavaa tehdä ainakin osa vuosihuollon toimenpiteistä kaksi kertaa vuodessa.

Auton vuosihuolto kattaa esim. seuraavat toimenpiteet: moottoriöljyn ja öljynsuodattimen vaihto, ilmansuodattimen tarkastus, tulppien vaihto, jarrujen tarkistus, latausjännitteen tarkistus, lukkojen ja saranoiden yleisvoitelu sekä pyyhkijänsulkien tarkastus.

Tuo autosi edulliseen määräaikaishuoltoon Autoni Palvelulle. Saat tarkan hinta-arvioin ennen työn aloittamista.

Ilmastointihuolto

Autoni palvelusta saat edullisesti auton ilmastoinnin huollon Turun talousalueella. Ilmastointihuolto kannattaa tehdä vähintään kerran kahden tai kolmen vuoden välein. Huollossa järjestelmä tyhjennetään ja täytetään oikealla määrällä kylmäainetta.

Varaa aikasi huoltoon jo tänään!

Öljynvaihto

Autoni Palvelu vaihtaa öljyt nopeasti ja vaivattomasti Turun talousalueella. Palvelumme on aina edullista ja voimme taata kilpailukykyisen hinnan. Käytämme aina laadukasta öljyä sekä vaihdamme suodattimen huollon yhteydessä.

MoottoriöljyHinta
Mobil 1 ESP 5W30 max 4l + suodatin70 €
Castrol öljyt 5w40 max 4l + suodatin60 €
Mannol Extreme 5W-40 API SN/CF 4l + suodatin50 €
Mannol Extreme 5W-30 max 4l + suodatin6+ €
Öljynvaihto asiakkaan omalla öljyllä ja suodattimella20 €

Jakohihnan vaihto

Jakohihnan ja vesipumpun vaihto ovat auton oleellisimpia huoltotoimenpiteitä. Jos auton moottorin nokka-akselia pyörittävä hammashihna katkeaa, voi seurauksena todella kallis huoltotyö. Hihnanvaihto kannattaa tehdä aina huolto-ohjelman mukaisesti, ja välttyä suuremmilta ongelmilta.

Jakohihnan vaihtoväli on yleensä n. 60 000 km - 250 000 km tai 4-10 vuotta. Kannattaa tarkistaa vaihtoväli auton käyttöohjekirjasta. Hihnan vaihdon yhteydessä on myös vaihdettava vesipumppu ja mahdollisesti ohjausrullat.

Pyydä tarjous jakohihan vaihdosta. Saat aina maksuttoman hinta-arvion ennen työn aloitusta!

Kauttamme onnistuu myös kaikki autohuoltopalvelut. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

044 973 1543

Aukioloajat

ark 9:00 - 17:00
la 10:00 - 15:00
su suljettu

Facebook

Ajanvarausjärjestelmä

Varaa aika ajanvarausjärjestelmästä silloin kun se sinulle sopii.